A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek Elfogadom
Termékek Menü

BioTech Iso Whey Zero Zacskós Csokis 500 g

Ár:
5.390 Ft
Elérhetőség: Rendelésre, 2-3 munkanap
Gyártó: BioTech
Gyártó cikkszám: ML067308
Cikkszám: C206332

Leírás és Paraméterek

ISO WHEY ZERO - 500 G

KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM, LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTESEN, EXTRA AMINOSAVAKKAL.

Gyártó BioTechUSA

- Kiemelkedő fehérjetartalom 88 százalék
- Hozzáadott funkcionális aminosavakkal L-arginin HCl, L-glutamin, BCAA
- Magas aminosav tartalom
- Gyors és könnyű felszívódás
- Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
- Alacsony nátriumtartalom
- Hozzáadott cukor nélkül
- Sztíviával
- Gluténmentes
- Laktózmentes

TÓNUSOS TESTRE VÁGYSZ?
A tónusos test és a szálkás, definiált izomzat helyes táplálkozással és rendszeres mozgással bárki számára elérhető. Nagyon fontos azonban, hogy izmaink rendszeresen megkapják a megfelelő tápanyagokat az egészséges fejlődéshez és a szinten tartáshoz!

AMIKOR AZT MONDJUK, ZÉRÓ, AZ TÉNYLEG AZT JELENTI, ZÉRÓ
Az Iso Whey Zero egy rendkívül gyorsan és könnyen felszívódó, kiemelkedően magas tisztaságú tejsavófehérje-izolátum, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk glutén-, laktóz-, hozzáadott transzzsír- és hozzáadott cukormentes. Megemelt, 88 százalékos százalékos fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt tökéletes választás az ultraszálkás izomgyarapodásra törekvő sportolók számára. A hozzáadott aminosavak elősegítik a gyorsabb regenerációt és csökkentik az izomlázat.
Fogyaszd rendszeresen az Iso Whey Zero-t és légy tiszta izom!

1 Adagban (25 g)
- 22 g fehérje
- ebből 4,9 g BCAA
- hozzáadott L-arginin aminosavakkal a nitrogén-monoxid produkció elősegítésére

Kiszerelés 500 g (20 adag)

Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero-t?
- az Iso Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 88 százalékos fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
- azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt
- azoknak, akik edzés után gyorsan hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
- azoknak, akik a diéta időszaka alatt alacsony kalóriatartalmú édességre vágynak
- gluténérzékenyeknek
- a finom és változatos ízeket kedvelőknek

MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8 százalékát teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75 százaléka laktóz érzékeny.

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

ÖSSZETEVŐK

Csokoládé ízű
87 százalék Iso Whey Zero Blend [keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Complex (L-arginin-hidroklorid, L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], kakaópor, ízfokozó (glicin), kókuszzsír, aroma, sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), só, vanillin, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok).

Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1 adag 25 g, adagok száma a termékben 1, napi adag 2 x 25 g)
Energia 1599 kJ (377 kcal)/400 kJ (94 kcal)/799 kJ (188 kcal), Zsír 1,9 g/0,48 g/0,95 g, amelyből telített zsírsavak 0,9 g/0,23 g/0,45 g, Szénhidrát 1,9 g/0,48 g/0,95 g, amelyből cukrok** 1,8 g /0,45 g/0,9 g, Fehérje 88 g/22 g/44 g, Só 0,32 g/0,08 g/0,16 g.

Aminosavak egy adagban (25 g)
Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,7 g Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin és Glutaminsav) 6,6 g Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 4,7 g. Összes BCAA 4,9 g.

Felhasználási javaslat
Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagoló kanál=2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.

FIGYELMEZTETÉS
A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év) lásd a fehér mezőben (LOT/EXP).

TÁROLÁS
Szorosan lezárva, 5C és 25C közötti hőmérsékleten, 70 százalék relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!