A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek Elfogadom
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Az adatkezelő neve: Clickshop.hu Kft.

 

2. Az adatkezelő címe: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60. 

 

3. Elérhetőség: info@clickshop.hu

 

4. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a regisztrált felhasználók illetve az oldalt regisztráció nélkül használó felhasználók esetében

 

5. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása

 

6. A kezelt adatok köre:

 

A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok:

1. teljes név
2. e-mail cím
3. telefonszám

B. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz kötelezően megadandó adatok:

1. Szállítási/számlázási cím
2. Telefonszám
3. Bankszámlaszám/hitelkártyaszám (visszautalás esetére)

 

C. A felhasználó által önkéntes tevékenységének következtében a weboldalon megjelenő adatok:

1. Termékértékelések
2. Árucikkek adatlapjain tett kommentek

 

D. A felhasználó a Cofidis Klasszikus Áruhitel igénylése esetén kifejezetten elfogadja, hogy alábbi adataihiteligénylés céljából átadásra kerülnek a Cofidis Magyarszági Fióktelepe számára:

1. teljes név
2. születési dátum (év/hó/nap)
3. édesanyja neve (nem kerül tárolásra)
4. telefonszám
5. e-mail cím
6. rendelés azonosító
7. rendelés értéke
8. rendelt termékek megnevezése
9. választott hitelkonstrukció paraméterei

A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy az adatok átadása után a Cofidis Magyarországi Fióktelepének Klasszikus Áruhitel Általános Szerződési Feltételeiben illetve Adatkezelési Nyilatkozatában foglaltak az irányadóak, az átadott adatok kezelésére, (így azok megőrzésére,törlésére is) vonatkozóan.

 

E. A clickshop.hu-n való regisztráció időpontja, a vásárlás időpontja, illetve az ezen aktivitásokkor használt IP cím kerül automatikusan naplózásra.

 

7. Az adatkezelés célja:

 

A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása és a vásárlás biztosítása.

 

B. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz kötelezően megadandó adatok célja a felhasználó által leadott rendelésének teljesítéséhez szükséges adatok biztosítása.

 

C. A felhasználó önkéntes tevékenysége következtében a termékek profiloldalin megjelenő adatok esetében a cél az egyes termékekről és szolgáltatásokról a visszajelzések gyűjtése a belső internetes közösség (vásárlók) számára.

 

D. A clickshop.hu használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása, felhasználása kizárólag technikai célokra (szerverek biztonságos működésének elemzésére, utólagos ellenőrzésre) illetve statisztikai célokra tárolja.

 

Az anonim látogatóazonosító, mint jelsorozat (cookie, süti) önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. A felhasználónak módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedi azonosító jel elhelyezését a felhasználó gépére (böngészőtől függően általában az eszközök menüben a beállítások/internetbeállítások pontban). Ebben az esetben a felhasználó a szolgáltatás jelentős részét ugyanúgy igénybe veheti, de bizonyos esetekben (például a testreszabott megoldások esetében) a szolgáltatás egyes funkcióit a felhasználó nem tudja a legteljesebb mértékben használni.

 

8. Az adatkezelés időtartama:

 

A. A felhasználó által bármilyen célból kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó regisztrált tagja a webáruháznak, illetve amíg a vonatkozó jogszabályok az esetleges vásárlással kapcsolatban kötelezővé teszik az adatok tárolását.

 

B. A felhasználó által a rendeléshez és kiszállításhoz kötelezően megadandó adatok: amíg a vonatkozó jogszabályok kötelezővé teszik az adatok tárolását.

 

C. A felhasználó önkéntes tevékenység kapcsán megjelenő adatok esetében, amíg a felhasználó döntése alapján azokat a webáruházban a termékek profiloldalain megjeleníti illetve amíg a felhasználó regisztrált tagja a webáruháznak.

 

D. A clickshop.hu látogatása során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok, amíg a felhasználó regisztrált tagja a közösségnek.

 

9. Egyéb adathasználat

 

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, adatszolgáltatásra.

 

Személyre szabott reklámok: A Felhasználók érdeklődési körének megfelelően a szolgáltató személyre szabott reklámokat jeleníthet meg a honlap látogatása során letöltöltött oldalakon, amelyek egyben számára hasznosabb, érdekesebb információkkal szolgálnak. A 8. D. pontban található adatokat a szolgáltató felhasználja arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok jelenjenek meg. A hirdetési csíkok kiosztása gép által történik.
A clickshop.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján a Felhasználónak célzott (perszonalizált) reklám leveleket, valamint a levél végén található reklámot küldjön.
Az ilyen célú adatok felhasználását a Felhasználó leiratkozással megtilthatja.

 

10. A személyes adatok törlése:

 

A felhasználó profilját jelszó megadásával profiloldalán törölheti, vagy a info@clickshop.hu címre küldött levelével töröltetheti.

 

11. Adatbiztonsági intézkedések:

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 

12. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

 

A Clickshop.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

 

13. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

 

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@clickshop.hu címre kell eljuttatni, amire a kérelem benyújtásától számíott legrövidett idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

 

14. Jogérvényesítési lehetőségek:

 

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke), 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a info@clickshop.hu e-mail címen..